Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ζωγράφου: Συγκέντρωση για το θάνατο 2ου εργάτη καθαριότητας στο Δήμο

Δεκ 05, 2017 

Και δεύτερος εργαζόμενος στην καθαριότητα στο Δήμο Ζωγράφου έχασε σήμερα τη ζωή του, από ανακοπή καρδιάς εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, «ο άνδρας, 48 ετών, παρουσιάστηκε κανονικά για δουλειά σήμερα το πρωί όταν λίγο μετά τις 7 άρχισε να νιώθει αδιαθεσία.
Καλέστηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με ανακοπή καρδιάς. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς ο άνδρας κατέληξε.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 υπηρεσιακοί παράγοντες δηλώνουν πως δεν υπήρχε σχετικό ιατρικό ιστορικό του αποθανόντος, ο οποίος ήταν συμβασιούχος μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Το μόνο που μας δήλωσαν συνάδελφοί του ήταν ότι ανησυχούσε με την λήξη της σύμβασής του που πλησίαζε αλλά δεν γνώριζαν να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.»
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Ιούλη του 2017 είχε χάσει τη ζωή της η Ντανιέλα Πρελορέντζου, 62 ετών από ανακοπή καρδιάς και αυτή, μητέρα τεσσάρων παιδιών, εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. Δείτε περισσότερα εδώ:
Το «Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου», καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνεται το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκέμβρη 2017 στις 7.00 στην πλατεία Γαρδένιας.«Κυβέρνηση – Δήμος – 8μηνα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στη συγκέντρωση καλεί και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ζωγράφου, η οποία σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ζωγράφου: Οι πολιτικές κυβέρνησης και Δήμου δολοφονούν!
Με λύπη και οργή μάθαμε σήμερα για άλλον έναν θάνατο επισφαλώς εργαζόμενου στο Δήμο Ζωγράφου, το δεύτερο μέσα σε λίγους μόλις μήνες. Μέσα στις άθλιες εργασιακές συνθήκες, που αποτελούν τις τραγικές συνέπειες της υποστελέχωσης, της επαπειλούμενης ανεργίας και της επισφάλειας των 5μήνων και των 8μήνων, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες του Δήμου εξαναγκάζονται να υπερβαίνουν εαυτούς και να πληρώνουν, μόνοι αυτοί, το κόστος.
Οι δολοφονικές πολιτικές κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ πρέπει να απαντηθούν στο δρόμο!

Όλοι και όλες την Τρίτη 5/12 στις 19.00 στην πλατεία Γαρδένιας
Πορεία προς το Δημαρχείο Ζωγράφου

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/