Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Λιποταξία από την ευθύνη, η αποχώρηση της Π. Ν. Α. από την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου!

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 9.7.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Η αποχώρηση της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου από την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου είναι πράξη :
Πολιτικής ανικανότητας, ανεπάρκειας και λιποταξίας από την ευθύνη"

Με το "αφορμή" την... έντονη αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και του Κτηματολογίου Ρόδου και δια στόματος Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου ανακοινώθηκε η πρόθεση αποχώρησης της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου από την προσπάθεια επίλυσης για την επαναλειτουργία του Κτηματολογίου. Ο κ. Ευστρατίου - γνωστός για τις προκλητικές ενέργειες του στο πρόσφατο παρελθόν - αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τον κρυμμένο στα δύσκολα Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο.... Εμφανίζονται "υπερευαισθητοι" και "πληγωμένοι" ....αντί να επιχειρήσουν να βρεθεί λύση για τη επαναλειτουργία του Κτηματολογίου και να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων της Π. Ν. Α. και του Κτηματολογίου... "Λιποτακτούν" από την ευθύνη αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την πολιτική τους ανεπάρκεια, και ανικανότητα.
Κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο χώρο του Κτηματολογίου Ρόδου και την δυσκολία της καταγραφής του αρχείου . Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την οικονομική ζημιά που έχει επέλθει από την επί 8μηνο παύση λειτουργίας του Κτηματολογίου!
Είναι μονόδρομος και επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση με βάση τις προτάσεις που υπάρχουν... Όσοι έχουν θέση ευθύνης- και στην προκειμένη περίπτωση η ηγεσία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου- να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις που ανελαβαν και το καθήκον τους! Είναι σίγουρο ότι θα κριθούν αυστηρά από την κοινωνία μας που.... το μόνο που θυμάται από την ολιγόλεπτη παρουσία του κ. Περιφερειάρχη και της συνοδείας του στο χώρο του Κτηματολογίου Ρόδου, είναι οι υποσχέσεις για λύση του προβλήματος και... η φωτογραφία που - δυστυχώς-μας παραπέμπει σε... "Pocemon" !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου - Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ. ΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/