Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Οι βολεμένοι αυλικοί βγήκαν σεργιάνι αλλά το ΜέΡΑ 25 είναι κόμμα που δεν ανέχεται καθεστωτικές νοοτροπίες και αυταρχισμό

Ρόδος, 14 Mαρτίου 2021

Θανάσης Μπαράκας : Οι βολεμένοι αυλικοί βγήκαν σεργιάνι αλλά το ΜέΡΑ 25 είναι κόμμα που δεν ανέχεται καθεστωτικές νοοτροπίες και αυταρχισμό

Να στοχοποιήσει όσους έχουν αντίθετο λόγο και αναδεικνύουν τα ατοπήματα της επιχειρεί για άλλη μια φορά , γιατί αυτό το κακόγουστο σήριαλ, έχει πολλές συνέχειες, η περιφερειακή αρχή.
Η εξόρμηση των στρατευμένων έμμισθων, στο άρμα της Περιφέρειας αυτή τη φορά περιλαμβάνει και τις περιβόητες χορηγούμενες ανακοινώσεις, που τελευταία έχουν γίνει πολύ του συρμού, με στόχο ένα και μοναδικό. Να φιμωθούν και να εξοστρακιστούν όσοι ασκούν κριτική.
Μέσα στον πανικό να παρουσιαστεί το ατόπημα του εκτός σειράς εμβολιασμού, ως κάτι φυσικό και αναμενόμενο και καταλαβαίνοντας πως η κοινωνία αντιλαμβάνεται πλέον, ότι το οικοδόμημα που αυτοί παρουσιάζουν ως λαμπερό είναι στην πραγματικότητα, σάπιο και σαθρό «ξέφυγαν» από κάθε όριο.
Για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, προσπαθούν να πείσουν πως ορισμένα και μόνο πρόσωπα τους έχουν στοχοποιήσει. Όντας με την πλάτη στον τοίχο, όπως λέει και ο λαός δεν καταλαβαίνουν πως οι πολίτες άρχισαν να βλέπουν την απραξία και την ανικανότητα τους και να αγανακτούν.
Είναι πρωτοφανής η προσπάθεια να πείσουν τον κόσμο, για το τίποτα που καθημερινά παράγουν παρουσιάζοντας τα αυτονόητα ως μεγάλα έργα ενώ δεν έκαναν απολύτως τίποτε ώστε το Νότιο Αιγαίο να ξεχωρίσει. Προβάλουν εαυτούς ως θύματα, επειδή στριμώχτηκαν και δεν έχουν απαντήσεις σε κυβέρνηση και κοινωνία για το ατόπημα του εκτός σειράς εμβολιασμού.
Τολμούν και μιλούν αυτοί που βόλεψαν τα τέκνα τους στην Περιφέρεια, όταν έκλεισαν οι σίγουρες πόρτες που τα φιλοξενούσαν.
Τολμούν να χαρακτηρίζουν μείζον θέμα την κριτική που τους γίνεται μη θέλοντας να δουν πως ο κόσμος υποφέρει και δεν έχει τα απαραίτητα για να ζήσει.
Γνωρίζουν εκεί στο γυάλινο τους πύργο ότι στη Ρόδο και τα άλλα νησιά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χρήματα για να ζήσουν και δεν ξέρουν τι ημέρα τους ξημερώνει αύριο;
Γνωρίζουν για το δράμα των εργαζομένων σε εποχιακές επιχειρήσεις που ξεπούλησαν όσο όσο, ότι είχαν και δεν είχαν για να καταφέρουν να επιβιώσουν για να μην καταλήξουν στα …συσσίτια τους;
Γνωρίζουν πως και με τι αποδοχές ζουν οι συνταξιούχοι στο Νότιο Αιγαίο ; Και δεν εννοούμε εκείνους με τις παχυλές συντάξεις αλλά τους άλλους με τα λίγα ευρώ που κάθε μήνα πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα και δεν τα καταφέρνουν.
Γνωρίζουν σε τι αγωνία ζουν οι εργαζόμενοι των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου που είναι σε αναστολή και δεν ξέρουν αν θα επανέλθουν στις δουλειές τους ;
Γνωρίζουν το Γολγοθά που ανεβαίνουν, οι ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που τους φλόμωσαν με το περιβόητο πρόγραμμα Νησίδα είναι στο περίμενε για την αξιολόγηση και δεν ξέρουν αν θα υπάρχει αύριο;
Δεν γνωρίζουν τίποτε από όλα αυτά γιατί είναι περιχαρακωμένοι στα δικά τους στεγανά. Δεν έχουν επικοινωνία με τους πολίτες δεν αφουγκράζονται τις αγωνίες τους και δεν ακούν τα προβλήματα τους γιατί δεν έχουν λύσεις. Γιατί δεν μπορούν να διεκδικήσουν. Γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν ανάστημα και να αντιταχθούν στην κυβέρνηση από φόβο μην… τρίξουν οι καρέκλες τους. Το απέδειξαν με την απαράδεκτη στάση που κράτησαν, στο ζήτημα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.
Περιχαρακωμένοι στο μικρόκοσμο τους περιφρονούν τους πάντες και τα πάντα και μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η υπεράσπιση της εξουσίας που ο κόσμος τους έδωσε, στις εκλογές και οι καρέκλες τους.
Με καθεστωτικές νοοτροπίες και αυταρχισμό, επιχειρούν με κάθε μέσο και τρόπο να φιμώσουν όποιον ασκεί κριτική.
Έφτασαν στο σημείο να απαξιώσουν ένα ολόκληρο κόμμα συνδέοντας το με εμένα κάθε φορά που θέλουν να κάνουν την προπαγάνδα τους, την οποία όμως πληρώνουν οι πολίτες και όχι οι ίδιοι που βρήκαν καταφύγιο στην Περιφέρεια γιατί δεν είχαν που αλλού να πάνε και τι να κάνουν.
Το ΜέΡΑ 25 δεν είναι μόνο ο Θανάσης Μπαράκας .Είναι οι οργανώσεις του, οι βουλευτές και τα στελέχη του. Είναι το κόμμα που αξιωματικά είναι κοντά στους πολίτες και ακούει τις αγωνίες και τα προβλήματα τους.
Αυτό ενοχλεί την περιφερειακή αρχή που είναι στριμωγμένη στην γωνία και προσπαθεί να βρει μέσο να ξεφύγει, από την οργή των πολιτών που άρχισαν να καταλαβαίνουν τι πραγματικά πρεσβεύει.
Είναι αυτό που φάνηκε με τον εκτός σειράς εμβολιασμό στην Χάλκη και το σουλάτσο εν μέσω αυστηρού lockdown με το φουσκωτό ιδιωτικό σκάφος που παράνομα απέπλευσε όπως αναφέρεται και στο άρθρο 5 του ΦΕΚ 5255 της 28ης Νοεμβρίου 2020.
Έχει γίνει πια επωδός σε κάθε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής ο περιβόητος πρωταθλητισμός στον τουρισμό.
Μόνο που τα καλά αποτελέσματα που είχε το Νότιο Αιγαίο στον τουρισμό πέρσι, δεν είναι κατόρθωμα τους και ας προσπαθούν με χορηγούμενες και μη ανακοινώσεις να μας πείσουν για αυτό. Οφείλονται στους ξενοδόχους που άνοιξαν τα ξενοδοχεία τους και έδωσαν τη μάχη όχι μόνο για να έρθουν τουρίστες αλλά και να φύγουν ευχαριστημένοι και χωρίς την αίσθηση πως τους απειλεί ο κορονοϊός σε κάθε τους βήμα.
Αυτό τον άθλο δεν μπορούν να τον καπηλευθούν οι θιασώτες του τίποτα, της ανικανότητας και της ανυπαρξίας, γιατί ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει να κρίνει και να κατακρίνει.
Θα κατακρίνει και αυτούς και την πολιτική τους αλητεία.

Θανάσης Μπαράκας
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ 25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/