Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIRAMARE ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΠΙΧEIΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ MIRAMARE WONDERLAND 

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου εξακολουθεί να εμπνέει τις νέες γενιές, αποτελεί σταθμό στην ιστορία του εργατικού - λαϊκού κινήματος της χώρας μας, γιατί τα συνθήματά του για «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία» και «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» παραμένουν επίκαιρα, 47 χρόνια μετά. 

Η 17η Νοέμβρη παραμένει μία ζωντανή επέτειος γιατί συμβολίζει τους αγώνες και την αγωνία του λαού μας για την αποδέσμευση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. 
Παραμένει σύμβολο αγώνα, γιατί στην απαγόρευση των συναθροίσεων και τότε, ο λαός και η νεολαία δεν υπάκουσαν, βγήκαν στους δρόμους και επί τρία μερόνυχτα έστειλαν μήνυμα ανυπότακτου αγώνα και αντίστασης. 
Η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων της κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία, σε όλη τη χώρα, είναι προπομπός των αντιλαϊκών μέτρων που ετοίμαζει να ψηφίσει η κυβέρνηση όπως: η κατάργηση του 8ωρου, παρέμβαση του κράτους στα συνδικάτα και στο δικαίωμα της απεργίας. 
Η σημερινή κυβέρνηση όπως βέβαια και οι προηγούμενες θέλει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τις διεκδικήσεις του εργατικού κινήματος και γενικά με τις διεκδικήσεις του λαού. Θέλει να επικρατήσει άκρα του τάφου σιωπή και η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια από αυτές της επετείους που ξυπνά αναμνήσεις αντίστασης και πάλης και δείχνει στον λαό ότι όταν ο ίδιος ο λαός αποφασίσει να διεκδικήσει κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. 
Γι'αυτούς όλους τους λόγους το Σωματείο μας θα τιμήσει την σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου με τα απαραίτητα υγεονομικά μέτρα. 

Ρόδος 17/11/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/