Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Στηρίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες του Μητρώου Μελών Δημοπρασιών (ΜηΜΕΔ) για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Αθήνα 17 /11/2020 
Αριθμ. Πρωτ.:184 

Στηρίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες του Μητρώου Μελών Δημοπρασιών (ΜηΜΕΔ) για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών 

Οι εργαζόμενοι πρέπει να σταθούν εμπόδιο και να αντισταθούν στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, που υλοποιούνται βήμα – βήμα και στοχεύουν στη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών, μέσω της τρομακτικής υποστελέχωσης και την εκχώρηση κρίσιμων αρμοδιοτήτων στους ιδιώτες. Η λογική του μικρού και ευέλικτου κράτους που βασίζεται στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών ομίλων, στην «ευελιξία» με αδιαφανείς όρους, στον προσδιορισμό των κοινωνικών αναγκών ανάλογα με το κέρδος των ομίλων, χτίζεται μέρα - μέρα. 
Η κυβέρνηση, στον ίδιο δρόμο και σε πλήρη στοίχιση με τις αντίστοιχες πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, εκχωρεί αρμοδιότητες των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Υπηρεσιών Δόμησης, των Γεωτεχνικών κλπ σε «Αναπτυξιακούς Οργανισμούς» και ιδιώτες. 
Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές δηλώνουμε την αντίθεσή μας και καλούμε τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους (μηχανικούς ΠΕ, ΤΕ & γεωτεχνικούς) - μέλη των πρωτοβάθμιων Σωματείων μας, να στηρίξουν και να συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες του Μητρώου Μελών Δημοπρασιών (ΜηΜΕΔ) και από τις επιτροπές από 23 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου που έχουν κηρύξει μεταξύ άλλων η Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., η Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες. 

Διεκδικούμε: 
● Προσλήψεις όλων των κλάδων και ειδικοτήτων του εμπλεκόμενου προσωπικού με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίες σε όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου. 
● Ενίσχυση των Δημόσιων Τεχνικών και όλων των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και όχι την ιδιωτικοποίηση τους και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες. 
● Θεσμική και οικονομική αναβάθμιση του συνόλου του προσωπικού. 
● Κατάργηση των σχετικών νόμων που επιτρέπουν τις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων Υπηρεσιών. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/