Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Η Προοδευτική Διεθνής και το DiEM25 χαιρετίζουν την συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΜέΡΑ25

«Η Προοδευτική Διεθνής στέκεται περήφανα δίπλα στα αδέλφια μας του ΜέΡΑ25 στον

γενναίο αγώνα σας για την Δημοκρατία, την Αξιοπρέπεια και την Ευημερία του ελληνικού λαού» τονίζει στον χαιρετισμό της προς το ΜέΡΑ25 η «Προοδευτική Διεθνής» ενόψει της πανηγυρικής συνεδρίασης της 1ης Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου προκειμένου να εκλέξει Συντονιστή και Πολιτική Γραμματεία. 
Από την πλευρά του το DiEM25 στον δικό του χαιρετισμό τονίζει ότι «το ΜέΡΑ25 είναι αναπόσπαστο μέρος του DiEM25, του πρώτου διεθνικού, ενιαίου, δημοκρατικού κινήματος στην Ευρώπη, στον κόσμο όλο». 
Όπως τονίζει στο μήνυμα της η «Προοδευτική Διεθνής» «Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι το επίκεντρο του αγώνα εναντίον της Λιτότητας, των Εξορύξεων και του Ιμπεριαλισμού των Μεγάλων Δυνάμεων και για αυτό εμπνεόμαστε από την μοναχική αντίσταση του ΜέΡΑ25 στην διεθνή ολιγαρχία η οποία γιγαντώνεται παγκοσμίως» και καταλήγει: «Σε αυτή την κομβική στιγμή της προόδου του ΜέΡΑ25, τα μάτια των προοδευτικών της Υφηλίου σας παρακολουθούν, τόσο εσάς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής όσο και σε εσάς τα απλά μέλη του κόμματος πανελλαδικά». 
To DiEM25 προσθέτει στο δικό του μήνυμα ότι «είναι βαθιά περήφανο για το ΜέΡΑ25, το ελληνικό μας κόμμα που αποδεικνύει στους ευρωπαίους δημοκράτες, όχι θεωρητικά, πως μια Άλλη Ευρώπη όχι μόνο είναι εφικτή αλλά πως ήδη υπάρχει. Όλα τα μέλη του DiEM25 – Γερμανοί, Βέλγοι, Γάλλοι, Σέρβοι, Τούρκοι, Βρετανοί, Ισπανοί, Ιρλανδοί κλπ – εμφυσήσαμε τα πρώτα σκιρτήματα ζωής στο ΜέΡΑ25 τότε, πριν δυο χρόνια, όταν γεννιόταν. Μαζί γράψαμε και ψηφίσαμε την Ιδρυτική Διακήρυξη, το πρώτο προεκλογικό πρόγραμμα και, πιο πρόσφατα, το σημερινό Καταστατικό.» και καταλήγει: 
«Φυσιολογικά λοιπόν, κάθε μέλος του DiEM25 παρακολουθεί τις εργασίες της Κεντρικής σας Επιτροπής. Με τεράστια περηφάνεια. Και με μεγάλες προσδοκίες. Προχωράμε συνοδοιπόροι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/