Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Οι ανεμογεννήτριες να μην δημιουργήσουν οικολογική καταστροφή. Να σταματήσουν τα επεισόδια στην Τήνο και να ακουστεί η άποψη της τοπικής κοινωνίας

Σύρος 25-05-20 

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 
"Οι ανεμογεννήτριες να μην δημιουργήσουν οικολογική καταστροφή. Να σταματήσουν τα επεισόδια στην Τήνο και να ακουστεί η άποψη της τοπικής κοινωνίας" 

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα επεισόδια και τα δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Τήνο μεταξύ των κατοίκων της, που αντιδρούν στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και αστυνομικών δυνάμεων, καλούμε να επικρατήσει ψυχραιμία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα! 
Να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την κεντρική εξουσία και την αυτοδιοίκηση και να υπάρξει διάλογος με τους πολίτες. Να εξεταστούν σοβαρά οι τεκμηριωμένες διαφορετικές απόψεις της τοπικής κοινωνιας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτιου Αιγαίου και να επανεξεταστούν οι αδειοδότησεις που προχώρησαν και εκδόθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση. Είμαστε θετικοί στην ανάπτυξη και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την προϋπόθεση να υπάρχει κοινωνική συναίνεση και να μην δημιουργούν οικολογική καταστροφή. Τα νησιά μας έχουν ανάγκη την ενεργειακή "θωράκιση" που μπορεί να γίνει με τη εύρυθμη λειτουργία και τη σύνδεση μέσω υποβρυχίων καλωδίων με την ηπειρωτική Ελλάδα με πόρους του ΕΣΠΑ και ενίσχυση με προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Η. στην περιοχή μας! 

Χαράλαμπος Κόκκινος 
Περιφερειακός Σύμβουλος 
επικεφαλής του συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου" 
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/