Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
ΤΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ Η/Υ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ 

Συνάδελφοι/φισσες 
Στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 21/5 έγινε ενημέρωση για «εξελίξεις που τρέχουν τώρα» από τον Πρόεδρο του Συλλόγου σχετικά με σφράγισμα γραφείων και αφαίρεση Η/Υ συναδέλφων. 
Οι παραπάνω συνάδελφοι, λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ., είχαν στείλει στο mail του Προέδρου έγγραφα προς κοινοποίηση στο Σύλλογο, στα οποία ανέφεραν πως είχαν άγνοια για το λόγο αλλά και για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο σφράγισμα των γραφείων τους. Τα έγγραφα αυτά η ΔΑΣ-ΟΤΑ Ρόδου δεν τα είχε παραλάβει μέχρι την επόμενη μέρα, όπου τα προώθησε ο Πρόεδρος (22/5). 
Επειδή τα κρούσματα απειλών και εκβιασμών στους χώρους δουλειάς από τη Δημοτική Αρχή για Ε.Δ.Ε. αλλά κι επειδή οι αναίτιες μετακινήσεις έχουν καταντήσει καθημερινό φαινόμενο, ζητήσαμε σαν ΔΑΣ-ΟΤΑ Ρόδου από τις 7/5 συνάντηση με το Δήμαρχο, αφού οι εκκλήσεις μας για σύγκλιση του Δ.Σ. έπεφταν στο κενό. Δεν είχαμε καμία απάντηση μέχρι σήμερα. 
Καταδικάζουμε τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής εναντίον των εργαζομένων του Δήμου που με απειλές και τράβηγμα σε Ε.Δ.Ε, απολογίες, μετακινήσεις, σφράγισμα γραφείων και υπολογιστών, χωρίς στοιχεία, προσπαθεί να επιβάλλει κλίμα τρομοκρατίας και υποταγής. Ταυτόχρονα δημιουργεί αναστάτωση, άγχος και προβληματισμό στους εργαζόμενους δυσκολεύοντας έτσι τη λειτουργία των υπηρεσιών. 
Για την παραπάνω έκρυθμη κατάσταση αλλά και για πολλά σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε καθώς και άλλα που θα βρούμε σύντομα μπροστά μας, ζητάμε άμεσα τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. 

Ρόδος 24/5/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/