Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δηλώσεις Νίκου Ιακ. Γερονικόλα, μέλος Δ.Σ Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, αναφορικά με τις πρόωρες εκλογές.

Απόφαση Νικολόου Ιακ. Γερονικόλα περί αποχής του απο τις επικείμενες πρόωρες εκλογές. Αυτονόητη η συνεργασία του με το νεο Δ.Σ για μια διοίκηση χωρίς παρασκηνιακές παρεμβάσεις τρίτων εκτός κλάδου. 
Κατά την τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, εξέφρασα ρητά και ξεκάθαρα την αντίθεση μου στην διενέργεια πρόωρων εκλογών, δεδομένου ότι μία τέτοια απόφαση στερείται νομικού και ουσιαστικού ερείσματος. Προς τούτο, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου, να απόσχω από τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης. 
Θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση, αλλά κάθετα αντίθετος σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και τρίτους παράγοντες, εκτός του κλάδου, που χειραγωγούν τις διαδικασίες και ευτελίζουν το θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εάν δεν υπήρχαν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις, θα είχε αποφευχθεί η άσκοπη καθυστέρηση της συμφωνίας με το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, για την σύναψη της νέας τοπικής κλαδικής σύμβασης εργασίας. 
Στηρίζω ολόψυχα τις προσπάθειες των συναδέλφων και εύχομαι, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, να εκλεγούν οι καλύτεροι. Δηλώνω ανεπιφύλακτα και ολόψυχα την στήριξη μου, στον Νικόλαο Γερονικόλα του Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους φερέλπιδες υποψηφίους, που έχει τη διάθεση και τις ικανότητες να εργαστεί για το κοινό καλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/