Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει τα συλλαλητήρια του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Σύνταγμα από ακροδεξιές οργανώσεις ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, παραβρέθηκαν ολιγάριθμοι πολίτες κρατώντας πανό με ρατσιστικά συνθήματα και ελληνικές σημαίες, ιερείς με εικόνες στα χέρια που κήρυσσαν το μίσος μακριά από τις διδαχές του χριστιανισμού, καθώς και αρκετός κόσμος που πέρυσι την ίδια μέρα είχε δώσει ραντεβού στο ίδιο σημείο, εκείνη τη φορά σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δεν παρέλειψαν να δώσουν το παρών υπόδικοι χρυσαυγίτες αλλά και δήθεν φιλελεύθερα ρατσιστικά στοιχεία σαν τον κ. Τζήμερο 
Στο συλλαλητήριο μάλιστα έλαβε χώρα άγριος ξυλοδαρμός Γερμανού δημοσιογράφου της Deutsche Welle -όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι-, ξυλοδαρμός ο οποίος δεν αποτράπηκε από τα όργανα του νόμου και της τάξης του κ.Χρυσοχοΐδη που σε άλλες περιπτώσεις φυσικά ξέρουν να είναι ιδιαίτερα ενεργά. Ενώ η Κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να αναπαράγει για άλλη μια φορά θεωρίες για "άκρα", τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός μας έχει πει παλαιότερα σε συνέντευξη του ότι στην Ελλάδα η ακροδεξιά δεν παράγει βία! Την ίδια στιγμή που και ο πρώην Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς με συνέντευξη-οχετό στον "φιλελεύθερο" καταφερόταν κατά "λαθρομεταναστών εισβολέων" κλπ. 
Ως ΜέΡΑ25 καταδικάζουμε αυτά τα συλλαλητήρια του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Στεκόμαστε απέναντι σε ο,τιδήποτε προάγει την ακροδεξιά στροφή στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Και καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει να τρέφει και να ανέχεται όλες αυτές τις απάνθρωπες "λογικές" και να απεγκλωβίσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς και τις τοπικές κοινωνίες από αυτές τις φυλακές ανθρώπινων ψυχών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/