Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Στήριξη της δομής του ΚΕΘΕΑ

ΚΚΕ ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



Δελτίο τύπου

Την ανάγκη στήριξης της δομής του ΚΕΘΕΑ και στη Ρόδο , είχε αναδείξει η ΚΝΕ σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 26 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια της  Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων, Συγγενών και Φίλων εξαρτημένων ατόμων, που συμμετείχε στην εκδήλωση.
Τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, τα οποία έχουν να επιδείξουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα οδηγούνται σε μαρασμό, καθώς οι προσλήψεις έχουν παγώσει από το 2007, οι 480 εργαζόμενοι οδηγούνται σε επαγγελματική εξουθένωση, στην ηρωική τους προσπάθεια να ανταποκριθούν στα διαρκώς αυξανόμενα αιτήματα των ανθρώπων που απευθύνονται. Η μοναδική υπάλληλος που υπηρετεί αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, δεν φτάνει για να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες που πραγματικά υπάρχουν..
Ολα επιβεβαιώνουν την πρόθεση της κυβέρνησης να απαξιώσει συνειδητά τις παραπάνω δομές, να τις εξαθλιώσει όπως εξαθλιώνει τους χρήστες στις πιάτσες κι έναν ολόκληρο λαό, για να παραδώσει κάθε κρίκο της αλυσίδας που σχετίζεται με την τοξικοεξάρτηση στους ιδιώτες, οι οποίοι και νόμιμα πλέον θα μπορούν να αλωνίζουν στην πρόληψη, στην απεξάρτηση, στην επανένταξη και να θησαυρίζουν κι απ' αυτόν τον ανθρώπινο πόνο.
Γι’ αυτό το θέμα το ΚΚΕ κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή, αναδεικνύοντας άλλη μια φορά την ανάγκη στήριξης του ΚΕΘΕΑ και της λειτουργίας του.


Ρόδος 8/7/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/