Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων


Δελτίο Τύπου

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Blue Bay ιδιοκτησίας Παπαβασιλείου οργάνωσαν κινητοποίηση με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Η εργοδοσία μπροστά στην αποφασιστικότητα των εργαζομένων, δεσμεύθηκε να τους εξοφλήσει άμεσα. Είναι η δεύτερη φορά που οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κινητοποιούνται μέσα σε λίγες μέρες για το ζήτημα αυτό, ενώ αντίστοιχη κινητοποίηση έγινε πρόσφατα και στα ξενοδοχεία του ομίλου στη νότια Ρόδο,  Kiotari Bay - Miraluna καθώς και εκεί υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα.

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ οι οποίοι είναι εκλεγμένοι στο ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου βρέθηκαν στο χώρο από νωρίς το πρωί. Τα στελέχη του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους στον τόπο δουλειάς τους και να επεκταθεί ο αγώνας και στα υπόλοιπα φλέγοντα ζητήματα που πλήττουν την εργατική τάξη, όπως τη φοροληστεία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση αλλά και την τραγική κατάσταση στην Υγεία.

Είναι κρίσιμο το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία να μη σκύψουν το κεφάλι, να οργανώσουν την πάλη τους εκλέγοντας επιτροπή αγώνα ανά ξενοδοχείο. Να ακυρώσουν με τον ανυποχώρητο αγώνα τους τα σχέδια μεγαλοεπιχειρηματιών, συγκυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν στόχο να φορτώσουν τις συνέπειες της κρίσης τους, τη χασούρα τους, στις πλάτες των εργαζομένων ρίχνοντας την τιμή της εργατικής δύναμης, τσακίζοντας τις παροχές σε υγεία, ασφάλιση, παιδεία.

Να κάνουν πέρα, να εκπαραθυρώσουν με μαζικές διαδικασίες, τη συμβιβασμένη, εργοδοτική ηγεσία σε Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργατικό Κέντρο που παίζουν το ρόλο της 5ης φάλαγγας μέσα στο εργατικό κίνημα και υπονομεύουν τους αγώνες.

Δευτέρα 30 Ιούλη 2012

Γραμματεία Επισιτισμού - Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/