Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

48ωρη απεργία προκήρυξε η Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.


ΕΠΙΧEIΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ MIRA MARE WONDERLAND

Η Διοίκηση του Σωματείου κάλεσε όλους τους συναδέλφους στο ξενοδοχείο να πάρουν μέρος στην 48ωρη απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία ήταν σημαντική καθώς το 70% των εργαζομένων του ξενοδοχείου MIRA MARE συμμετείχε στην απεργία.
Παρόλο που υπογράφηκε η νέα Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας από τη πλειοψηφία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, η οποία προβλέπει μείωση 13% στους μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων, οι εργαζόμενοι πρέπει να συστρατευτούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και να απαιτήσουν να ισχύσει και για τη φετινή χρονιά η ίδια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να μην δεχτούν καμία μείωση στις αποδοχές τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο κλάδο να μην υποχωρήσουν. Ο αγώνας είναι σκληρός και απαιτείται η αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων. Σε κάθε χώρο δουλείας οι εργαζόμενοι να οργανώσουν την πάλη και να δημιουργήσουν άμεσα Επιτροπές Αγώνα ώστε να μην αφήσουμε να περάσουν τα μέτρα εργοδοσίας, κυβέρνησης και κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού τα οποία θα μας οδηγήσουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Ο φόβος και η ανασφάλεια πρέπει να γίνουν οργή και οργανωμένη δράση μέσα από τα ταξικά Σωματεία και το ΠΑΜΕ και να απομονωθούν οι συμβιβασμένες πλειοψηφίες. Μόνο έτσι θα σταματήσει η άθλια επίθεση κυβέρνησης κεφαλαίου. Μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει προοπτική ο αγώνας μας για την οριστική απαλλαγή μας από τους εκμεταλλευτές μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/