Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Νικητιάδης: Όχι μόνο δεν παρέβην ποτέ τα καθήκοντα μου, αλλά απεναντίας τα εκπλήρωσα πάντοτε με το παραπάνω

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από σχετικά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο ότι έχει διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία όπου έχω μηνυθεί για παράβαση καθήκοντος, επειδή αντί της μηνύτριας τοποθετήθηκε άλλο πρόσωπο στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών με απόφαση που υπέγραψα προ δυόμισι ετών.  
Προς ενημέρωση των συμπολιτών μου θέλω να βεβαιώσω ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Υφυπουργείο Αθλητισμού όχι μόνο δεν παρέβην ποτέ τα καθήκοντα μου, αλλά απεναντίας τα εκπλήρωσα πάντοτε με το παραπάνω. Ουδεμία   λοιπόν ανησυχία από την μήνυση αυτή, που μπορούσε να κατατεθεί από κάθε πολίτη σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Επί της ουσίας τώρα :
Υπό την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού είχα την αρμοδιότητα της τοποθέτησης Διευθυντή στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών. Συμφώνως με την νόμιμη διαδικασία αφού προηγήθηκε προκήρυξη , υποβολή αιτήσεων και εξέταση τους όπως προέβλεπε η σχετική νομοθεσία, έλαβα την εισήγηση των υπευθύνων για την   ανοικτή διακυβέρνηση (Οpengov) την οποία και υπέγραψα αντικαθιστώντας τον αρχικώς  τοποθετηθέντα που δεν προσήλθε ποτέ με τον αμέσως επόμενο στη σειρά. Η απόφαση αυτή , ελέγχθηκε πριν από όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες , οι οποίοι και εισηγήθηκαν την υπογραφή. Το άτομο που τοποθετήθηκε, γιατρός στο επάγγελμα με δύο ειδικότητες, είχε όλα τα προσόντα και ούτε τον γνώριζα πριν, ούτε όπως πληροφορήθηκα τώρα, ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με εμένα.

Η μηνύτρια, γυμνάστρια στο επάγγελμα  ενώ εργάζονταν στο Εθνικό Κέντρο, είχε υποβάλλει αίτηση για να γίνει διευθύντρια. Με βάση την έρευνα της επιτροπής διαβούλευσης δεν είχε καλύτερα προσόντα από τον τοποθετηθέντα. Τελεία και Παύλα. Όλα τα άλλα αποτελούν φιλολογία. Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα, δύο Υφυπουργοί οι κκ. Ιωαννίδης και Ανδριανός συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον τοποθετηθέντα από εμένα και είναι απορίας άξιον γιατί η ενδιαφερόμενη για τη θέση, δεν ζήτησε την ακύρωσή της απόφασης δικαστικώς , αλλά προτίμησε τις μηνύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/