Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Να μην ανεχτούμε τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Να μην ανεχτούμε τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
Λένε ψέματα πως δε θα έρθουν άλλα μέτρα!
Στοχευμένα ή οριζόντια τα μέτρα που παίρνουν,  μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτέ! Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους.
Να μην παραδώσουμε τα δικαιώματά μας.
Ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης.
Η κατάργηση των κλαδικών Συλλογικών συμβάσεων και η επέκταση των ατομικών συμβάσεων οδηγεί σε νέα μέτρα για να επιβάλουν μισθούς πείνας των 300 ευρώ. Σχεδιάζουν νέα τσεκούρια στα δώρα στον ιδιωτικό τομέα.
Καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στη μόνιμη ανεργία σε συνθήκες που 1.5 εκατομμύριο άνεργοι ανακυκλώνονται σε κακοπληρωμένα προγράμματα ψευτοαπασχόλησης. Μας ζητούν να ζήσουμε με επιδόματα-δυστυχίας των 200 ευρώ. 
Καταργούν τις αποζημιώσεις. Καταργούν τις επικουρικές συντάξεις, τσακίζουν τα εφάπαξ, ετοιμάζουν νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις.
Με τα ίδια πανομοιότυπα επιχειρήματα «Κοινωνική αδικία που αποκαθίσταται», «ανισότητα» και «στρέβλωση» που πρέπει να διορθωθούν, η εκάστοτε κυβέρνηση καταργεί ασφαλιστικά δικαιώματα και έτσι, κάθε φορά οι «αδικίες» αποκαθίστανται πάντα σε βάρος των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και πάντα μένει ένα υπόλοιπο, μέχρι την επόμενη δέσμη αντιλαϊκών μέτρων και τις νέες ανατροπές.
Όλα τα παραπάνω μέτρα έρχονται να πατήσουν πάνω στα αποκαΐδια των προηγούμενων. Η επιδείνωση της ζωής μας δε θα έχει τελειωμό.
Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε.
Να χτίσουμε τη δική μας συμμαχία. Η εργατική τάξη θα βρει τους συμμάχους της, ανάμεσα στους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους που βάζουν λουκέτο, ανάμεσα στους χιλιάδες αγρότες που ξεκληρίζονται, στις γυναίκες που βιώνουν το δράμα όλης της οικογένειας, των παιδιών, των νέων που δε μπορούν να σπουδάσουν, δε μπορούν να βρουν μια δουλειά για να ζήσουν.
Να δώσουμε απάντηση στην όξυνση της επιθετικότητας του κεφαλαίου και του κράτους, στους μηχανισμούς που θρέφει. Να πάρει διαστάσεις μαζικής καταδίκης και απομόνωσης η εγκληματική - ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, να ξεριζωθεί από τους τόπους δουλειάς και τους κλάδους. Είναι το τέρας της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, εκμετάλλευσης, εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας.
Στις 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Φτιάχνουμε το δικό μας ορμητικό ποτάμι που θα τσακίσει κάθε υπονόμευση από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ,
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 11:00 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/