Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Να διατηρήσει και να επεκτείνει η περιφέρεια Ν. Αιγαίου την πρωτιά της ως η σημαντικότερη τουριστική περιφέρεια της χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα μεγάλα θέματα του Τουρισμού, των αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων των νησιών μας αναφέρθηκε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ Γιώργος Νικητιάδης στο χαιρετισμό που απεύθυνε προς τη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) στην Αθήνα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου και των εκπροσώπων της στην ΚΕΔΕ.
Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε ειδικότερα κατά τον χαιρετισμό του προς τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, στην ανάγκη να διατηρήσει και να επεκτείνει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πρωτιά της ως η σημαντικότερη τουριστική περιφέρεια της χώρας , στον αγώνα που πρέπει να γίνει για να περάσουνε επιτέλους δεκάδες αρμοδιότητες και ταυτοχρόνως αντίστοιχοι πόροι στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον αγώνα που απαιτείται για να λυθούν τα μεγάλα ζητήματα υγείας και συγκοινωνίας που ταλανίζουν επι χρόνια τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ Νικητιαδης τέλος , έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εισήγηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Χατζημάρκου υπογραμμίζοντας ότι τον βρίσκει  σε όλα τα σημεία της σύμφωνο   και υπογραμμίζοντας ότι αν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί στον τρόπο διανομής του προϊόντος που θα παραχθεί αν και όταν θα υπάρχει ανάπτυξη στο Νότιο Αιγαίο συμφώνως με όσα είπε ο κ.Χατζημάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/