Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μεγάλη αποδοχή και ικανοποίηση εισέπραξαν κατά την επίσκεψη τους στους Αγ. Αποστόλους , οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρόδος 14/05/12



Το μεγάλο ενδιαφέρον  των κατοίκων των Αγίων Αποστόλων εισέπραξαν οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα για τον εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Μεγάλη  αποδοχή  και ικανοποίηση εισέπραξαν κατά την επίσκεψη τους στους Αγ. Αποστόλους , οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, από την με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας ,το Σάββατο,12/05/12 ,συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία που ξεκίνησαν το 2008,με τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των δυο φύλλων, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για τον εμβολιασμό, γιατί  όλοι με κάποιο τρόπο έχουν συγγενική σχέση με κορίτσια των ηλικιακών ομάδων που μπορούν να εμβολιασθούν.
Το ενδιαφέρον τους δεν έκρυψαν οι άνδρες, νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας, που μόνοι πλησίαζαν και ζητούσαν να ενημερωθούν.
Μητέρες κοριτσιών ζητούσαν να μάθουν που, πως γίνεται και αν έχει κόστος το εμβόλιο.Άλλες εξέφραζαν τις ανησυχίες τους, επειδή το εμβόλιο είναι σχετικά καινούργιο και πήραν απαντήσεις από το εγκεκριμένο έντυπο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Εκείνο που εκτίμησαν οι κάτοικοι των Αγ Αποστόλων,είναι ότι η Πρόεδρος και Δημοτική Σύμβουλος  Χαρούλα Γιασιράνη και τα μέλη του ΔΣ της οργάνωσης κες Μαρία Κούρτη,Νατάσα Βενετοκλή,Έλενα Κουνάκη,Ναγμέ Μαάνι,Βιβή Ξανθούλη, σκέφτηκαν να πάνε ο ίδιες στα σπίτια τους και τη γειτονιά τους για  να τους ενημερώσουν.Ζήτησαν ακόμα να τους δοθούν φυλλάδια για να μοιραστούν σε κατοίκους που δεν βρίσκονταν στα σπίτια τους,την ώρα της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/